Hirdetés

motorostalalkozo.lap.hu / Harley-Davidson Fesztivál Alsóörs

Harley-Davidson Fesztivál Alsóörs

MTV Videotár

Dátum: 2011.06.08 10:00 - 2011.06.12 Cím: 8226 Alsóörs, Európa Kemping Térkép Útvonaltervezés innen / ide Kategória: Fesztiválok Telefon: (+36) 132 30766 Fax : (+36) 132 30765 Email: festival@hog.hu Weboldal: http://www.openroadfest.hu/ Célcsoport: Baráti kör Alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál A nemzetközi motoros találkozó egyik ékessége (fotó: sxc)

Immár 11. alkalommal kerül sor 2010. június 13-a és 20- között Alsóörsön az Európa Kempingben a Nemzetközi Harley Davidson Fesztiválra. Oldalunkon folyamatosan beszámolunk az eseményekről, koncertekről, programokról.

Ez év júniusában ismét gyönyörű motorok lóerői dübörögnek majd fel a Balaton partján. 1999 óta minden évben, hazai és külföldi motorosok ezrei zarándokolnak el Alsóörsre, az Európa kempingbe, hogy együtt ...

Rengeeteg fotó aHarley-Davidson Open Road Festről

Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál 2011. június 08-12. Alsóörs.

1983-ban alakult meg Amerikában, jelenleg közel 700.000 tagot számlál, mely által a világ legnagyobb hivatalos márkaklubjává vált. A nemzetközi H.O.G.-nak bárki lehet a tagja, aki Harley-Davidson motorkerékpárral rendelkezik és fizeti a tagdíjat - minden új motorkerékpár tulajdonos automatikusan egy évig terjedő H.O.G. tagságot kap ajándékba. A H.O.G. tagság által minden motoros részesül mindazon előnyökből, melyeket a nemzetközi szervezet tagjai számára biztosít, ingyenes információs újságot "HOG TALES", részt vehetnek a nemzetközi rendezvényeken, használhatják a H.O.G. információs hálózatát, valamint tájékozódhatnak a legújabb műszaki újdonságokról is. A nemzetközi szervezet egyre népszerűsödött és megalakult az Európai H.O.G., majd Magyarországon 1995-ben a Harley Owners Group Budapest Chapter (H.O.G. Budapest Chapter) azzal a céllal, hogy a hazai Harley-Davidson tulajdonosokat, mint egy "nagy családot" összefogja, irányítsa és megteremtse a motoros kultúrát Magyarországon.

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió közel 400.000 légifelvétele bizonyítja, hogy szeretjük fentről láttatni hazánkat. A légifók készítése mellett logótervezéssel, weblapkészítéssel, oldal optimalizálással, csomagolástervezéssel Foglalkozunk. Kiadványaink közül pedig a Szép Magyarország, a Kertörökségünk és a Fejér megye várai című folyóiratunkat és könyveinket ajánljuk a látogatók figyelmébe!

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldalon igyekszem összeszedni az összes hazai, és a legérdekesebb külföldi motoros rendezvényeket. Kérlek, ha tudsz olyanról, ami még nem szerepel a listában, küldd el a linkajánlón keresztül!

Az oldalon igyekszem összeszedni az összes hazai, és a legérdekesebb külföldi motoros rendezvényeket. Kérlek, ha tudsz olyanról, ami még nem szerepel a listában, küldd el a linkajánlón keresztül!

Szponzorált hirdetések

(2007.05.30.)

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Harley-Davidson Fesztivál Alsóörs
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés